Laulunopetusta aloittelijoista ammattilaisiin eri musiikkityylilajeissa

Kaiken opetukseni lähtökohta on ilmaisurikas, vastaanottavainen ja aistiva keho, jossa ääni pääsee virtaamaan vapaasti. Tulet tietoiseksi kehostasi ja opit rentoa, joustavaa ja hengittävää laulamista ja kehonkäyttöä. Äänesi sointi syvenee ja kestävyys paranee. Musiikillinen illmaisusi, äänen- ja kehonkäyttösi kehityyvät.

• Laulunopetus vasta-alkajille: Aloita laulutunnit 5 krt 45 min starttipaketilla 275,00e, sis alv.  Saat ääneesi vahvuutta, kestävyyttä ja sointia. Saat rohkeutta ja varmuutta omaan laulamiseesi, ilmaisuusi ja esiintymiseesi. Äänesi alkaa soida ja laulamisesi ja puhumisesi helpottuu. SingBodyn tunneilla kehität omaa hyvin soivaa perusääntä ja laulat juuri sinulle sopivaa ohjelmistoa(lempilaulut). Autan sinua kehittämään laulu- ja puheääntäsi sekä kasvattamaan esiintymisrohkeuttasi. Jos innostut kehittämään omaa laulamistasi, voit jatkaa valmennusta SingBodyn vakiotunneilla. SingBodyn laulajat voivat halutessaan esiintyä kaksi kertaa vuodessa järjestettävissä konserteissa.

• Laulunopetus laulunharrastajat, kuoro- tai yhtyelaulajat: Tule oppimaan lisää laulamisesta esim. Yhtyelaulun muodossa. Opit laulamaan äänissä ja tuntemaan, miten yhteinen sointi syvenee ja paranee. Yhtyeet esiintyvät pari kertaa vuodessa SingBodyn konserteissa. Kuorolaulajat käyvät säännöllisesti tarkistuttamassa ja kehittämässä omaa lauluaan SingBodyssa.

• Bändilaulajat, laulu+kitara/piano-laulajat, musikaalilaulajat, näyttelijät: Tule vahvistamaan ja syventämään oman äänesi sointia. Oletko varma, että äänesi soi parhaalla mahdollisella tavalla kun säestät itseäsi esim. kitaralla tai pianolla?

 

 

Laulunopetus – yksityistunnit

Tule kokemaan laulamisen iloa ja ilmaisun rohkeutta. Samalla opit käyttämään kehoasi aivan uudella tavalla puheessa ja laulamisessa. Tulet kokemaan, miten laulaminen helpottuu ja rentoutuu. Huomaat hengityksesi syventymisen kehossasi. Saat vastauksia ja tukea omaa ääntäsi ja kehonkäyttöäsi koskeviin haasteisiin.

Yhtyelaulunopetus

Tulkaa kehittämään yhteistä soundia ja ilmaisua kokeneen ohjaajan opastuksella. Olen ohjannut erilaisia laulyhytyeitä n. kolmekymmentä vuotta erilaisiin tilaisuuksiin, koelauluihin, kilpailuihin ym. Joukkoon mahtuu kaiken tasoisia yhtyeitä. Tervetuloa!                                                         

Lauluyhtye – alkeet                                   

Haluatko kokeilla ja oppia laulamaan moniäänisesti? Tässä ryhmässä lauletaan kaksiäänisiä ja kolmiäänisiä kappaleita niin, että jokainen pysyy mukana ja oppii. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta stemmalaulusta. Lämpimästi tervetuloa!

Lauluyhtye – edistyneet

Tule mukaan laulamaan monipuolista musiikkia mukavassa porukassa. Tässä ryhmässä tarvitaan stemmanlukutaitoa ja kokemusta kuoro/yhtyelaulusta.

Kuorojen äänenmuodostus ja laulunopetus

Tilaa kuorollesi pitkänlinjan innostava ammattilainen, joka on perehtynyt kuorolaulajan haasteisiin. Opi kestävää äänen- ja kehonkäyttöä sekä laulamisen helppoutta. Kuorolaulajalla on aivan omat haasteensa laulamisessa: pitää seurata kuoronjohtajaa, lukea nuotteja, seistä tai istua rennossa asennossa.  Näihin haasteisiin olen vastannut monien satojen kuorolaisten kanssa jo parikymmentä vuotta ja vastaan edelleen.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää > Yhteystiedot